Boşandığı eşini kılık değiştirip öldürmüştü: Aldığı ceza belli oldu

Düzenleyen:
Boşandığı eşini kılık değiştirip öldürmüştü: Aldığı ceza belli oldu

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de boşandığı eşini kılık değiştirerek öldüren sanığa, ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi.

Kayseri'de akıl almaz kadın cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Boşandığı eşini, başka bir kılığa bürünerek öldüren zanlı, hakim karşısına çıktı. Mahkemede; talihsiz kadını tabancayla öldüren sanığa tasarlayarak öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

8 SAAT BOYUNCA TALİHSİZ KADINI ÖLDÜRMEYİ BEKLEMİŞ
Melikgazi ilçesi Kocatepe Mahallesi 3025. Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda 4 Mart'ta meydana gelen olayda Ş.E. (40), kılık değiştirerek girdiği binada 8 saat yangın merdiveninde beklemiş, binaya giren boşandığı eşi Nuran K.’yi çıkan tartışmada silahla vurarak öldürmüştü. Kaçan şahıs, Küçükmustafa Mahallesi Atlı Sokak üzerinde saklandığı bir apartmanda polisin operasyonuyla yakalanmıştı.

"PİŞMANIM" DEYİP BERAATİNİ İSTEDİ
Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında, tutuklu sanık Ş.E., müşteki kızları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı ve taraf avukatları hazır bulundu. Cumhuriyet savcısı bir önceki duruşma verdiği mütalaayı tekrar ederek, sanığın ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan cezalandırılmasını talep etti. Olayı tasarlayarak gerçekleştirmediğini savunan sanık Ş.E., pişman olduğunu söyleyerek, heyetten beraatını talep etti.
Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Ş.E.’ye ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...