Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çorum'da kar başladı, her yer beyaza büründü

Düzenleyen:
Çorum'da kar başladı, her yer beyaza büründü

YAŞAM Haberleri

Çorum'da beklenen kar akşam saatlerinde başladı, her yer kısa sürede beyaza büründü.

Çorum'da uzun süredir beklenen kar yağışı akşam saatlerinden itibaren yoğun bir şekilde başladı. Sevinçle karşılanan kar yağışının ardından kent merkezi kısa sürede beyaza büründü
Çorum'da kar başladı, her yer beyaza büründü
Lapa lapa yağan karı gören Çorumlular kendilerine sokağa attı ve beyaz örtünün tadını çıkardı.   Yoğun kar yağışı Çorum-Ankara ve Çorum-Samsun karayolları ile ilçeleri kent merkezine bağlayan yollarda da etkili oldu. Çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazasının olmasına neden olan kar yağışından sonra hazır bekleyen Belediye, İl Özel İdare ve Karayolları ekipleri ana arterlerde kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladılar. Belediye ekipleri kent merkezinde çalışmalarını sürdürürken Özel İdare ve Karayolları ekipleri de Ankara ve Samsun karayolları'nda yoğun şekilde çalışmalarını sürdürerek yolların ulaşıma açık kalmasını sağlamaya çalışıyorlar.


Çorum'da kar başladı, her yer beyaza büründü



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...