Misafir olarak gittiği evden cenazesi çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Misafir olarak gittiği evden cenazesi çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'da 34 yaşındaki genç misafir olarak kaldığı evde, ev sahibi tarafından kanlar içinde bulundu. Gencin intihar ettiği düşünülürken, polisin olayla ilgili araştırması sürüyor.

Muratpaşa ilçesinde; iş dönüşünde evine gelen genç, evde misafir olarak kalan arkadaşı Gökhan Arın'ı (34) yerde kanlar içinde buldu.

Genç, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirerek yardım istedi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık çalışanları tarafından yapılan kontrolde Arın'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

ANNE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede şahsın bir süre önce iş amaçlı olarak Elazığ’a gittiği, 2 gün önce ise ailesinin yanına geri dönerek arkadaşının evinde kaldığı öğrenildi. Oğlunun ölüm haberini alarak olay yerine gelen anne ise apartman girişinde gözyaşı döktü.

Misafir olarak gittiği evden cenazesi çıktıAcılı anneyi ölen oğlunun arkadaşları sakinleştirdi. Anne daha sonra olay yerinden uzaklaştırıldı.

GENCİN İNTİHAR ETMİŞ OLABİLECEĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Öte yandan, ihbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri delil çalışması gerçekleştirdi. Gencin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Polis ekiplerinin olaya ilişkin çok yönlü araştırması devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...