Kameraman Demir'e Altun'dan vefa plaketi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kameraman Demir'e Altun'dan vefa plaketi

YAŞAM Haberleri  / İHA

İhlas Haber Ajansı (İHA), 25. Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması’nda 3 dalda ödüle layık görüldü. Gazeteci Muharrem Sarıkaya'nın saldırısına maruz kalan kameraman Ahmet Demir, meslekte vefa ödülü aldı.

Türkiye Haber Kameramanları Derneğince düzenlenen yarışmanın ödül gecesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un katılımı ile Ankara’da yapıldı.

Törende, gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın çirkin ve küstah saldırısına maruz kalan İHA Kameramanı Ahmet Demir meslekte vefa ödülü, İstanbul’da pandemi yunusları başlıklı haberi ile Drone Serbest Kategorisi’nde İHA İstanbul Bölge Muhabiri Ahmet Faruk Sarıkoç ve İHA’da çalıştığı dönemde trafik kazasında hayata tutunan Türker Bektaş meslekte vefa ödülü aldı.

Demir’e ödülünü veren İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Basın emekçisi Ahmet Demir kardeşimizin uğradığı fiziksel saldırıyı en sert şekilde kınıyor, kendisine geçmiş olsun diyorum” dedi.

Kameraman Demir'e Altun'dan vefa plaketi

"İHLAS HABER AJANSI'NA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Layık görüldüğü ödülü alırken çok duygulandığını dile getiren Ahmet Demir, "Bu ödülü alırken çok duygulandım. Çok mutlu oldum. Bu ödüle beni layık gördükleri için çok teşekkür ederim. Çok kötü bir olay yaşandı. Çok çirkin bir saldırıydı. Ancak hayat işte böyle bir şey. Ben tepki vermeyerek en büyük cezayı verdim. O işinden oldu, ben ise ödül sahibi oldum. Bu işler böyle. Allah saygı gösterenin, sevgi verenin ve iyilik yapanın yanında diyoruz. Aynı zamanda bu ödülü almamda bana yardımcı olan kurumum İhlas Haber Ajansı'na çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar" ifadelerini kullandı.

Kameraman Demir'e Altun'dan vefa plaketi

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...