Meteorolojiden sarı kodlu uyarı: Sağanak yağış bekleniyor

Meteorolojiden sarı kodlu uyarı: Sağanak yağış bekleniyor

YAŞAM Haberleri

Meteorolojiden edinilen bilgiye göre denizlerde rüzgar Batı Karadeniz ve Ege’de kuvvetli olacak. Diğer kıyılarda ise rüzgarın orta kuvvet altında esmesi bekleniyor. Marmara Bölgesi’nde sağanak yağış etkili olurken Perşembe günü de yağışın dar bir alanda devam edecek.

Meteorolojiden edinilen bilgiye göre Ege Bölgesi’nde çok bulutlu ve sağanak yağışlı Muğla civarında gök gürültülü bir hava yaşanacakken sıcaklık İzmir’de 17 Afyon’da ise 8 derece olacak. Akdeniz bölgesinin batı kesimlerinde sağanak yağış Orta ve Doğu Akdeniz’de ise parçalı ve çok bulutlu bir gökyüzü var. Perşembe günü yağışın orta kesimlere doğru ilerleyeceği kaydedildi.

YURT GENELİNDE YAĞIŞ BEKLENİYOR

İç Anadolu Bölgesi'nde sis etkili. Sıcaklık Ankara'da 7, Eskişehir'de 9 derece ölçülüyor. Sisin perşembe günü de etkisini sürdürmesi bekleniyor. Karadeniz Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu, yer yer sis hakim. Sıcaklık Bolu’da 10, Samsun’da 16 derece. Perşembe günü sıcaklığın da gökyüzünün de durumunu koruması bekleniyor.

METEOROLOJİDEN SARI KODLU UYARI

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli için sarı uyarı yayımlandı.

Meteorolojiden sarı kodlu uyarı: Sağanak yağış bekleniyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...