Kahramanmaraş’ta feci kaza, 2 ölü var

Düzenleyen:
Kahramanmaraş’ta feci kaza, 2 ölü var

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş’ta meydana gelen kazada araba ile hafriyat kamyonunun çarpışması sonucu 2 kişi canından oldu.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen araba ile hafriyat kamyonunun çarpıştığı kazada 2 kişi canından oldu. Feci kaza, Onikişubat ilçesi Doğu Çevre Yolu’nda yaşandı. U.Y. idaresindeki 46 DM 094 plakalı hafriyat kamyonu, çevre yolundan üniversite istikametine seyir halindeyken ışıklı kavşakta ‘U’ dönüşü yaparak şehir merkezi istikametine döndü. O sırada üniversite istikametinden şehir merkezine doğru gitmekte olan Mehmet Zor (28) idaresindeki 06 BTZ 637 plakalı otomobil, hafriyat kamyonuna çarptı.
Kahramanmaraş’ta feci kaza, 2 ölü var
İKİ ARKADAŞ CAN VERDİ
Kazada, otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yolcu konumda bulunan ve kazada ağır yaralanan 32 aşındaki Hasan Nacar’ı ve kazada hafif yaralanan kamyon sürücüsü U.Y'yi (61), Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdı.  Hastaneye kaldırılan Hasan Nacar da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kahramanmaraş’ta feci kaza, 2 ölü var
İki arkadaştan geriye, çektirdikleri fotoğraf karesi kaldı.


 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...