Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ölen kocası ile ilgili bu gerçeği öğrenci mezarını açtırdı, otopside ortaya çıktı!

Düzenleyen:
Ölen kocası ile ilgili bu gerçeği öğrenci mezarını açtırdı, otopside ortaya çıktı!

YAŞAM Haberleri

Kırıkkale'de yaşanan olayda eşinin ölümünden sonra kavga ettiğini öğrenen kadın jandarmaya giderek mezarını açtırdı, gerçek ise otopside ortaya çıktı.

Kırıkkale'de bir kadın eşinin mezarını açtırdı, olayın aslı hiç de sandıkları gibi çıkmadı. 16 Aralık perşembe günü Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Çerikli beldesinde meydanında yaşanan olayda iddiaya göre, bir kahvehane önünde E.K. ile Ecevit Anladı (46) arasında tartışma yaşandı. Sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüşünce Ecevit Anladı yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Tedavisini ardından taburcu edilen adam, evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

GERÇEĞİ KARISI ORTAYA ÇIKARDI
Bir süre sonra kocasının kavga ettiğini öğrenen eşi ise jandarmaya şikayette bulundu. Alınan ifadelerin ardından cumhuriyet savcılığı tarafından alınan kararla Ecevit Anladı'nın cenazesi, mezarından çıkartılarak otopsi için Kırıkkale Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yapılan inceleme neticesinde, Anladı'nın kavgaya bağlı olarak beyin kanamasından hayatını kaybettiği belirlendi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI
Jandarma ekiplerince, gözaltına alınan E.K. sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Ecevit Anladı'nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından yeniden defnedildi.




 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...