Feci kaza: 26 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Feci kaza: 26 yaşındaki genç hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Antalya'da, sağanak esnasında aracı ile seyir halinde olan genç, sürüş kontrolünü yitirip elektrik direğine çarptı. Feci kaza sonrası gencin olay yerinde öldüğü açıklandı.

Bir süredir Antalya'yı etkisi altına alan şiddetli sağanak, ölüm getirdi. Kuvvetli yağış esnasında aracıyla seyir halinde olan genç, bir anda kontrolü kaybetti. Aracı elektrik direğine sert biçimde çarpan talihsiz genç, olay yerinde hayatını kaybetti.

ARAÇTA SIKIŞTI
Kaza, akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 BG 0076 plakalı aracı ile sanayi sitesinden Kevzer Mahallesi'ndeki evine giden İsmail Ünver (26), yağışlı havada ilerlerken iddiaya göre su birikintisine denk gelip direksiyon hakimiyetini bir anda kaybetti. Ünver’in kullandığı otomobil, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kaza sonrası Ünver, olay yerinde hayatını kaybetti.

Araçta sıkışıp itfaiye ekipleri tarafından çıkartılan sıkışan İsmail Ünver’in cansız bedeni Korkuteli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
Ünver’in sanayide elektrik işiyle uğraştığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...