Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünyaca ünlü sahil kahverengiye döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dünyaca ünlü sahil kahverengiye döndü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya’nın Konyaaltı Sahili kahverengiye büründü. Dünyaca ünlü sahildeki kirlilik havadan da görüntülendi.

Antalya bir hafta boyunca etkili olan yağış ve fırtına yerini güneşe bırakmaya başladı. Yaşanan sağanak yağış nedeniyle derelerin taştı. Boğaçay’ın su debisi yükseldi. Yüksek kesimlerden yağan yağmur suları denize ulaştı. Sel suları nedeniyle alüvyonlarla kahverengi bir renk alan su sahilin bir bölümünde kirliliğe sebep oldu.

Dünyaca ünlü sahil kahverengiye döndü

MAVİ DENİZ YERİNE ÇAMURLA KARŞILAŞTILAR

Deniz üzeri kilometrelerce genişlikte çamurla kaplandı. Çamurun ulaşamadığı noktalar ise maviliğini korurken oluşan dev dalgalar ise sahili dövdü. Boğaçayı’nın taşıdığı dal ve odun parçaları da sahilde kirlilik oluşturdu. Konyaaltı sahil şeridinde denizi izlemek isteyenler, mavi deniz yerine çamurla karşılaştı. Yine de bazı kişilerin sahilde fotoğraf çektirdiği görüldü. Çamurun birkaç gün içerisinde dibe çökerek, denizin yine turkuaz rengini alacağı belirtildi. Sahili kaplayan çamur ve yayılış alanı drone ile görüntülendi.

Dünyaca ünlü sahil kahverengiye döndü

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...