Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yılbaşı gecesi fotoğraflarını paylaştı, 2 saat sonra kötü haber geldi

Düzenleyen:
Yılbaşı gecesi fotoğraflarını paylaştı, 2 saat sonra kötü haber geldi

YAŞAM Haberleri

Isparta'da yaşayan bir vatandaş, yılbaşı gecesi geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Talihsiz vatandaştan geriye kalp krizi geçirmeden 2 saat önce sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar kaldı.

Ölüm, 2022'in ilk saatlerinde geldi. Isparta'da yaşadığı öğrenilen ve yılbaşına yönelik sosyal medyada paylaşımlar yapan bir vatandaş, tam 2 saat sonra kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti. 

2022 SABAHINA UYANAMADI
Isparta Keçiborlu ilçesinde esnaflık yapan Atalay Alpaslan evinde “Benim yılbaşım pijama terlik televizyon. Herkese Mutlu Yıllar” notuyla sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaştıktan 2 saat sonra kalp krizi geçirdi. Evdekilerinin 112 ekiplerine haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri Alpaslan’a ilk müdahaleyi evinde yaptıktan sonra hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.
Cenazesi 02 Ocak Pazar Günü öğle namazına müteakip Asri mezarlıkta toprağa verilecek.

Talihsiz vatandaştan geriye kalan o paylaşım:
Yılbaşı gecesi fotoğraflarını paylaştı, 2 saat sonra kötü haber geldi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...