Bina yıkılırken para çeken adam rahatlığıyla pes dedirtti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bina yıkılırken para çeken adam rahatlığıyla pes dedirtti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tokat’ın Erbaa ilçesinde boşaltılan eski hastane binasının yıkım çalışmaları gerçekleşirken çevredeki vatandaşın rahatlığı pes dedirtti. Bina yıkılırken ATM’den para çeken vatandaşın rahatlığı şaşırttı.

Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesinde bulunan Erbaa Devlet Hastanesi şehir hastanesinin açılmasıyla 2019 yılında boşaltıldı. Hastanenin poliklinik ve yataklı servis ünitelerinin bulunduğu binaların yıkılması kararı üzerine ihaleyi kazanan yüklenici firma binaların yıkımına başladı.

TEHLİKEYE ALDIRIŞ ETMEDİLER

Kirişlerinin yıpratılması yöntemiyle yıkılan eski devlet hastanesinde bazı vatandaşlar tehlikeye aldırış etmeden yıkım çalışması yapılan binanın yanındaki ATM’den para çekmeye çalıştı. Kameraya yansıyan görüntüde bir vatandaşın ATM’deki işlemlerinin ardından kısa bir süre sonra eski hastane binası iş makineleri yardımı ile tamamen yıkıldı. Yıkım çalışmalarında korkulan olmadı.

Bina yıkılırken para çeken adam rahatlığıyla pes dedirtti

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...