92 yaşındaki adam konteynerde yanarak öldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
92 yaşındaki adam konteynerde yanarak öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sivas’ta 92 yaşındaki bir vatandaşın yalnız yaşadığı konteynerde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yaşlı adam konteynerde yanarak hayatını kaybetti.

Olay Sivas'ın Gürün ilçesine bağlı Yuva köyünde meydana geldi. Tek başına yaşayan Celal Almalı’nın (92) kaldığı konteynerde sabah'ın erken saatlerinde alevlerin yükseldiği görüldü. 

KÖYLÜLER YANGINI SÖNDÜRDÜ

Köyde yaşayan komşuları çıkan yangın için seferber oldu. Köylüler kendi imkanları ile yangını söndürmeyi başardı. Ancak 92 yaşındaki Almalı yangından kurtarılamadı. Vücudunun bir kısmı da yanan Almalı’nın öldüğü öğrenildi. Olay sonrası Jandarma ekiplerine haber verildi. 

92 yaşındaki adam konteynerde yanarak öldüSivas'ın Gürün ilçesinde yaşayan Celal Almalı (92) yalnız yaşadığı konteynerde çıkan yangında hayatını kaybetti.

İNCELEME BAŞLATILDI

Hayatını kaybeden Almalı’nın kesin ölüm nedeninin anlaşılabilmesi için inceleme başlatıldı. 92 yaşındaki adamın sobanın kovasını değiştirmek isterken düşmesi sonucu yangının başladığı tahmin ediliyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...