İzmir’de hırsızlık kovalamacası: 1 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen:
İzmir’de hırsızlık kovalamacası: 1 ölü, 2 yaralı

YAŞAM Haberleri

İzmir’de bir iş yeri sahibinin motosikleti çalındı. İş yeri sahibi ve çalışanı hemen hırsızın peşine düştü. Hırsızlık zanlısı ile yaşanan kovalamacada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

İzmir’de hırsızlık kovalamacasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Buca ilçesine bağlı Kuruçeşme Mahallesi 203/30 Sokak'taki fast food işletmesine ait 35 AZA 683 plakalı motosikletin çalındığını gören iş yeri sahibi Fatih Y. 35 AKA 990 plakalı otomobille, kurye olarak çalışan Hamdullah Kılınç da 35 ATK 740 plakalı motosikletle, çalınan motosikletteki hırsızlık zanlısı M.B’yi kovalamaya başladı.

İzmir’de hırsızlık kovalamacası: 1 ölü, 2 yaralı
OLAYLARDA BİR EVİN DUVARI YIKILDI

Kılınç, 205/2 Sokak'ta M.B’yi tekmeleyerek motosikletten yere düşürdü. Yaşanan arbedede Kılınç bıçakla yaralandı. M.B. ise motosikletle kaçmaya devam etti. Fatih Y, takip ettiği motosiklete 205/3 Sokak'ta otomobiliyle çarptı. Fatih Y. otomobilin devrilmesi sonucu yaralandı. Savrulan motosikletin çarptığı bir evin duvarı da yıkıldı.

HIRSIZ CANINDAN OLDU
Yaralılar çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralanan M.B, kaldırıldığı Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nden sevk edildiği Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olayda evinin duvarı yıkılan İrfan Onat Takak, gazetecilere odada 5 yaşındaki oğluyla bulunduğu sırada patlama sesine benzer bir ses duyduğunu, ardından yıkılan duvarın tuğlalarının üzerine geldiğini anlattı.

Dışarı çıktığında devrilen bir araba ve motosiklet gördüğünü aktaran Takak, otomobilin içinden bir kişinin çıkarak uzaklaştığını ifade etti.

Takak, olayda oğlunun ve kendisinin korku yaşadığını sözlerine ekledi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...