Cenazeye giden kadın hastanelik oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cenazeye giden kadın hastanelik oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da eniştesinin cenazesine giden kadının evde dua okunurken kafasına beton parçası düştü. Yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesinde meydana gelen olayda Selahattin Songultekin isimli kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle evinde mevlit düzenlendi. Mevlidine baldızı Dursun Cengiz’de katıldı. Solguntekin’in evinde dua okunmaya başlanırken bu sırada tavandan beton parçası koparak düştü. Beton parçasının bir kısmı ise çekyatta oturan Cengiz’in kafasına düştü. Cenazeye gelen kadın kanları içinde kaldı. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek kadını hastaneye kaldırıldı.

Cenazeye giden kadın hastanelik oldu

DUA OKUNURKEN ÇITIR ÇITIR SES GELDİ

Bu sırada cenazeye gelen ve aynı odada bulunan bir kadın ise, “Önce ben oraya oturacaktım son anda vazgeçip karşıya oturdum. Dua okunurken önce çıtır çıtır diye ses geldi sona bir gürültüyle beton parçası aşağı düştü. Dursun Cengiz beton parçalarının kafasına gelmesi sonucu yaralandı. Ne olduğunu anlamadık çok korktuk” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cenazeye giden kadın hastanelik oldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...