Beğenisi heyecanlandırdı: Afrodisias, Elon Musk'ın radarında

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beğenisi heyecanlandırdı: Afrodisias, Elon Musk'ın radarında

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın, sosyal medyada paylaşılan 'Afrodisias Antik Kenti' içerisinde bulunan bir stadyumun fotoğrafını beğenmesi Aydın'ın Karacasu ilçesinde heyecana neden oldu.

Uzay teknolojileriyle ilgili gerçekleştirdiği çalışmalarla Türkiye ve dünyadan birçok kişinin dikkatini çeken, Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk sosyal medyadan yaptığı beğeniyle heyecanlandırdı.

Musk, bir sosyal medya kullanıcısının Aydın'a bağlı Karacasu ilçesinin 12 kilometre güneydoğusunda Karia şehri olarak kurulan, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Afrodisias antik şehri içerisindeki stadyumun fotoğrafını beğendi. Musk, Karacasu halkını heyecanlandırırken, vatandaşlar Elon Musk’ı Afrodisias’ı görmeye Karacasu’ya davet etti.

Karacasu Kaymakamı Furkan Alpay da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Aphrodisias antik kentimizin güzelliğinin Elon Musk tarafından tescillendiği doğrudur” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...