Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji'den Marmara için sarı alarm (7 Ocak 2022 hava durumu)

Düzenleyen:
Meteoroloji'den Marmara için sarı alarm (7 Ocak 2022 hava durumu)

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji 7 Ocak 2022 hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Raporda 4 il için sarı kodlu uyarıda bulunulurken Manisa, Konya ve Antalya'da da sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

Meteoroloji son dakika haberlerine göre; 7 Ocak 2022 hava durumu tahmin raporu açıklandı. 4 il için sarı uyarıda bulunan Meteoroloji, Manisa ve Konya çevreleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminde yağmur ve sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Yağışların; Edirne ve Kırklareli il geneli, Tekirdağ’ın iç kesimleri, Çanakkale’nin Gelibolu, Eceabat ve Gökçeada ilçeleri ile gece saatlerinde Antalya'nın doğusunda kuvvetli beklendiği açıklandı. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı, iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yurt genelinde mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güney ve doğu, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MARMARA'YA SARI KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ için sarı kodlu uyarı vererek bu illerde yaşayanları ani sel ve su baskınlarına karşı uyardı.

Meteoroloji'den Marmara için sarı alarm (7 Ocak 2022 hava durumu)

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 10
İstanbul: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 13
İzmir: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 16
Adana: Çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey kesimleri yerel sağanak yağışlı 19
Antalya: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde doğusunda yerel kuvvetli olması bekleniyor. 17
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 17
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 15
Erzurum: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 3
Diyarbakır: Parçalı bulutlu 10

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...