Antalya ve Muğla için sarı uyarı: Çok kuvvetli olacak

Düzenleyen:
Antalya ve Muğla için sarı uyarı: Çok kuvvetli olacak

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji hafta sonu hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Rapora göre, Antalya ve Muğla için sarı kod uyarısı verildi. Sağanak yağışların batı bölgelerinde devam etmesi bekleniyor. Pazar günü ise kar yağışı yeniden etkisini gösterecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son rapor yayımlandı.

Ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Sakarya ve Bilecik hariç), Ege, Batı Akdeniz ile Ankara, Eskişehir, Bolu, Karabük, Amasya ve Samsun çevrelerinin yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANTALYA VE MUĞLA İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Antalya çevreleri ile Muğla'nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don, iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

SEL VE BASKINLARA KARŞI TEDBİRLİ OLUN
Yağışların; Edirne ve Kırklareli çevrelerinde, gece saatlerinden itibaren Antalya çevreleri ile Muğla'nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Antalya ve Muğla için sarı uyarı: Çok kuvvetli olacak

Meteoroloji Antalya ve Muğla için sarı kodlu uyarı yayımladı

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, Sakarya ve Bilecik dışında bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BURSA 8°C, 16°C
Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

EDİRNE 5°C, 11°C
Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların;  yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL 7°C, 12°C
Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

KOCAELİ 9°C, 16°C
Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

EGE
Parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ve Manisa çevreleri ile yarın öğle saatlerinden sonra bölge genelinin aralıklı sağanak ve kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Muğla'nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR 3°C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

DENİZLİ 7°C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

İZMİR 11°C, 17°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

MUĞLA 7°C, 11°C
Çok bulutlui, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların  öğle saatlerinden sonra kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Antalya ve Isparta çevreleri ile yarın zamanla Batı Akdeniz'in aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden itibaren Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.Sabah saatlerinde Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...