Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sivas'ta yoğun sis, görüş mesafesi 10 metreye düştü

Düzenleyen:
Sivas'ta yoğun sis, görüş mesafesi 10 metreye düştü

YAŞAM Haberleri

Sivas’ta sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis görüş mesafesini 10 metreye düşürdü, şehirde kartpostallık manzaralar ortaya çıkardı.

Sivas güne yoğun sis altına uyandı. Görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü. Sisle birlikte hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi, kırağı oluşmasına neden oldu. Açık alanlar adeta kar yağmışçasına beyaza bürünürken, binalar ise sisin içerisinde kayboldu. Sisin ardından parıldayan güneşin oluşturduğu ışık huzmeleri, ortaya kartpostallık görüntüler çıkarttı.

SÜRÜCÜ ZORLUKLAR YAŞADI

Tarihi Eğri Köprü'nün altından geçen Kızılırmak’tan yükselen su buharı ise izlemeye doyulmayan manzaralar oluşturdu. Sisle birlikte trafikte seyreden otomobiller görüş mesafesinin düşmesiyle zorluklar yaşadı.

Sivas'ta yoğun sis, görüş mesafesi 10 metreye düştü

MANZARA ÇOK GÜZEL, BALIĞA GELDİM

Tarihi Eğri Köprü'nün altında balık tutmak için gelen bir vatandaş ise manzaranın çok güzel olduğunu belirterek, "Sabah kalktığımda hava sisliydi. Manzarada güzel. Emeklinin başka ne işi var? Eğlenmek için balığa geldim. Ben 40 senedir şoförlük yapıyorum. Sürücülerin sisli havada yavaş ve farları açık bir şekilde dikkatli gitmeleri lazım” dedi.

Sivas'ta yoğun sis, görüş mesafesi 10 metreye düştü

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...