Kazaya giderken kaza yaptılar: 4 itfaiye eri hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kazaya giderken kaza yaptılar: 4 itfaiye eri hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da trafik kazasına müdahale etmek için yola çıkan itfaiye aracı olay yerine 1 kilometre kala kaza yaptı. Takla atarak şarampole yuvarlanan itfaiye aracının içindeki 4 kişi hayatını kaybetti.

Bursa'nın Orhaniye ilçesine bağlı Nalınlar Mahallesindeki orman deposu mevkisinde hasarlı ve yaralanmalı bir trafik kazası meydana geldi. Kazaya müdahale etmek için yol çıkan 4 kişilik itfaiye ekibi orman deposuna bir kilometre kala kaza geçirdi.  Sürücüsünün henüz belli olmadığı itfaiye aracı yağışın etkili olduğu bölgede yoldan çıkıp, takla atarak şarampole yuvarlandı. 

4 İFTAİYE ERİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada itfaiye çavuşu İsmail Kaya, itfaiye eri Sinan Amil, itfaiye destek personeli (şoför) Aydın Doğru, itfaiye destek personeli (şoför) Yunus Akşit hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve ek itfaiye ekibi gönderildi. Ekiplerin kaza yerindeki çalışması devam ederken jandarma kazayla alakalı tahkikat başlattı. 



                                         

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...