Yürekleri ısıtan görüntü: Karda yürüyemeyen öğrencisini sırtına alıp götürdü

Düzenleyen:
Yürekleri ısıtan görüntü: Karda yürüyemeyen öğrencisini sırtına alıp götürdü

YAŞAM Haberleri

Hakkari'de yoğun kar yağışı sonrası kapanan yollarda okuldan eve gitmekte zorluk çeken küçük çocuk, okul müdürünün yardımına yetişmesi üzerine idarecisinin sırtında evinin yolunu tuttu.

Hakkari'de olumsuz hava şartları ulaşımı kötü yönde etkiledi. Araçların geçemediği yollardan geçmeye çalışan küçük bir çocuğun imdadına okuduğu okulun müdürü yetişti. Öğrencisini sırtına alıp evine götüren müdür, yürekleri ısıttı. 

KAR VE FIRTINA YOLLARIN KAPANMASINA NEDEN OLDU
Hakkari’de iki günden beridir etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Onlarca köy ve mezra yolunun ulaşıma kapandığı Hakkari’de karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak sürdürüyor. Taşımalı eğitimle yaklaşık 100 öğrencinin bulunduğu Hakkari Merkez Işık köyü ilk-ortaokulu yolu yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle yollar ulaşıma kapandı. İl özel idaresi karla mücadele ekibi yollu ulaşıma açarak taşımalı araçlara eşlik etti.

Yürekleri ısıtan görüntü: Karda yürüyemeyen öğrencisini sırtına alıp götürdüYoğun kar yağışı, taşımalı eğitimi sekteye uğrattı.

Araçların çıkmadığı yerde Işık Köyü Okul Müdürü Yavuz Cavdar yürümekte zorluk çeken bir öğrencisini sırtlayarak evine kadar götürdü. Okul müdürünün bu örnek davranışı yoldan geçenler tarafından görüntülendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...