Antrenmana giden genç futbolcuya lokomotif çarptı

Düzenleyen:
Antrenmana giden genç futbolcuya lokomotif çarptı

YAŞAM Haberleri

Amasya’da antrenmana gitmek için raylardan geçen 15 yaşındaki futbolcu Eren Bulut’a tren çarptı. Sağ ayağı ezilen talihsiz çocuk, hastanede tedavi altına alındı.

Amasya İl Özel İdarespor Kulübü'nde top koşturan 15 yaşındaki Eren Bulut, antrenmana gitmek için evden çıktı. Bulut'a sahanın yan tarafındaki demiryolundan geçtiği sırada lokomotif çarptı. Çocuğun sağ ayağı, raylar ile lokomotif arasında sıkıştı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yaralanan genç futbolcuyu hastaneye kaldırdı. Bulut'un tedavisi sürerken makinisit Muammer N. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Antrenmana giden genç futbolcuya lokomotif çarptı

"ÇOCUKLAR HEP BURAYI KULLANIYOR"

Elinde öğrencisinin ayakkabısını tutan antrenör Levent Hırçın "İdmanımız vardı. Sporcularımız maalesef geçmek için demiryolunu kullanıyor. Öğrencilerimizden biri ‘Çocuğa tren çarptı’ dedi. Onun üzerine koşa koşa buraya geldğimde benim öğrencim olduğunu gördüm. Şoke oldum" diye konuştu.

Antrenmana giden genç futbolcuya lokomotif çarptı

ÜSTGEÇİT VAR, KULLANAN YOK

Bölgede üstgeçit olmasına karşın halkın spor tesislerine ve pazar yerine giderken bu alandan geçmeyi sürdürdüğünü anlatan Hızırpaşa Mahallesi Muhtarı Osman Öngül de kapsamlı bir tedbir alınmasını istedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...