"Beni bu hale düşürenler utansın" dedi, ailesini ateşe verdi

Düzenleyen:
"Beni bu hale düşürenler utansın" dedi, ailesini ateşe verdi

YAŞAM Haberleri

İstanbul Ümraniye'de madde bağımlısı şahıs dehşet saçtı. Öfkeden deliye dönen şahıs, annesi, eşi ve iki çocuğunun içinde bulunduğu evi yaktı.

İstanbul Ümraniye’ye bağlı Esenkent Mahallesi, Kalem Sokak'ta saat 18.15 sıralarında korku dolu anlar yaşandı. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir genç, “Beni bu hale düşürenler utansın” diyerek, annesi, eşi ve iki çocuğunun içinde bulunduğu evi ateşe verdi. Alevler fark eden aile, kendilerini güçlükle dışarı attı. Ancak yaşlı olan annesi içeride kaldı.

BIÇAKLA EKİPLERİ ENGELLEDİ

Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, eve girmek istedi. Fakat bağımlı şahıs, eline aldığı bıçakla ekipleri engelledi. Zanlı polis tarafından etkisiz hale getirilince itfaiye ekipleri yaşlı kadını kurtardı. Dumandan etkilenen kadına sağlık görevlileri müdahal ederken alevler söndürüldü. 

Yaşanılanlara şahit olan Adem Özdemir "Komşumuz, madde bağımlısı olduğu söylendi. Evde ne var ne yok balkona çıkardı. Elinde bıçak vardı ama zarar vermedi. Sonra polisler götürdü. Çatı tutuştu ama itfaiye erken müdahale etti" dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...