İzmir'deki apartman yangınında 26 yaşındaki genç canından oldu

Düzenleyen:
İzmir'deki apartman yangınında 26 yaşındaki genç canından oldu

YAŞAM Haberleri

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki yaşanan olayda bir apartmanın en üst katında yangın çıktı, asansörle aşağı inmeye çalışan 26 yaşındaki genç dumandan zehirlenerek öldü.

İzmir'de meydana gelen apartman yangınında 1 kişi hayatını kaybetti. Irmak Mahallesi'ndeki bir sitede 5 katlı apartmanın son katında yangın çıktı. Çevredekilerin bildirmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

MÜDAHALE ETMEK İSTEDİ CANINDAN OLDU
Yangına müdahale etmek için 5. kata çıkan 26 yaşındaki Kaan Yalçın, yangının büyüdüğünü görünce asansörle aşağıya inmeye çalıştı. Asansörde dumandan zehirlenen genç hayatını kaybetti.
İzmir'deki apartman yangınında 26 yaşındaki genç canından oldu

3 KİŞİ BALKONDAN KURTARILDI
Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibi, 3 kişiyi yanan dairenin balkonundan sepetli araçla aşağıya indirdi. Dumandan etkilenenler, 112 Acil Sağlık ekibince İzmir Gaziemir Nevvar-Salih İşgören Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...