Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aydın'da silahlı gurup ev basıp dehşet saçtı, çok sayıda yaralı var

Düzenleyen:
Aydın'da silahlı gurup ev basıp dehşet saçtı, çok sayıda yaralı var

YAŞAM Haberleri

Aydın'da yaşanan olayda silahlı bir gurup ev basıp kurşun saçtı, bölgeye gelen polislere de ateş açan saldırganlar ilk belirlemelere göre 6 kişiyi yaraladı.

Efeler ilçesinde silahlı saldırganlar bir evi bastı. Şahıslar olay yerine gelen polislere de ateş açarken, 6 kişinin yaralandığı öğrenildi. Olay, saat 16.30 sıralarında Cuma Mahallesi 203. Sokak'ta yaşandı. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavganın ardından silahlarla bir evi basan kalabalık grup, çevreye ve olay yerine gelen polislere de ateş açtı.

ÇEVİK KUVVET VE ÖZEL HAREKAT DEVREYE GİRDİ
Bölgeye çok sayıda çevik kuvvet ve özel harekat birlikleri sevk edildi. Yaşanan olayda ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Polis 2 kişiyi yakalayarak gözaltına alırken, diğer şahıslar kaçtı. Polis, kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...