Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Firari şüpheli 16 yıl sonra yatak odasının gizli bölmesinde yakalandı

Düzenleyen:
Firari şüpheli 16 yıl sonra yatak odasının gizli bölmesinde yakalandı

YAŞAM Haberleri

Siirt’te Nafi Kümek isimli şahsın pusu kurularak öldürülmesi olayının faili olan ve 16 yıldır aranan katil zanlısı Hikmet K., jandarma ekiplerince yakalandı.

Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi ( Jasat ), Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Dişlinar köyünde 2006'da Nafi Kümek'in pusu kurularak öldürülmesi olayının şüphelisi Hikmet Kümek'in yakalanması için harekete geçti.

3 GÜN BOYUNCA İZİ SÜRÜLDÜ
Ankara'nın Keçiören ilçesinde saklandığı bilgisi üzerine bölgede 3 gün süreyle kapsamlı araştırma ve takip çalışması yürüten JASAT, zanlının eşkali ve adres bilgilerini tespit etti.

YATAK ODASINDAKİ GİZLİ BÖLMEDE YAKALANDI
Şüpheli, düzenlenen operasyonla ikamet ettiği evin yatak odasında saklanmak için ayarlanmış gizli bölmede yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, "tasarlayarak adam öldürme" suçundan sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...