İDO ve BUDO seferleri iptal edildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İDO ve BUDO seferleri iptal edildi

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul ve Bursa'da olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO ve BUDO seferlerinin bazıları iptal edildi.

Marmara'da etkili olan yağışlı hava ulaşımda aksaklıklara neden oldu. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) bazıları seferlerini yağışlı hava sebebiyle iptal etti. 

İDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruda 08:30 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilirken Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen BUDO'dan da açıklama geldi.

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi

Marmara bölgesinde etkili olan yağış ve fırtına nedeniyle İstanbul ve Bursa arasında yapılan deniz seferlerinin bazıları iptal edildi.

Açıklamaya göre 08.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 09.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 09.30'daki Bursa (Mudanya)-Armutlu , 10.00'daki Armutlu -İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 10.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi

Aynı zamanda bu sabah 07.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferi de yine aynı sebep nedeniyle yapılamamıştı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...