Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Marketi soydu bir de üzerine soda içti

Düzenleyen:
Marketi soydu bir de üzerine soda içti

YAŞAM Haberleri

Karabük'te markete giren hırsızın pişkinliği pes dedirtti. Kasalardaki paraları alan şahıs, bununla da yetinmeyip kendisine soda açıp içti.

Karabük Atatürk Bulvarı üzerine bulunan bir market, dün saat 04.30 sıralarında soyuldu. Havalandırma camını kırarak içeri giren zanlı, kasadaki paraları aldıktan sonra dolaptan soda alıp içti. Alarmın ötmesi üzerine soyulduklarını anlayan iş yeri sahipleri, karlı havadan dolayı olay yerine gidemeyince polise haber verdi. Ekipler, markete gitti ama kimseyi bulamadı.

10 BİN TL ÇALMIŞ

Polis zanlının yakalanması için çalışma başlatırken market yetkililerinden Yusuf Özyıldırım "Hırsız, 3 tane kasa ile alt kattaki muhasebedeki kasanın içini boşaltıyor. Bir de pişkin pişkin soda alıp içiyor. 10 bin liranın üzerinde maddi kaybımız var. Bunun haricinde kırdığı kapı ve cam var. Para haricince hiçbir şey almayıp geldiği yerden çıkıp gitmiş” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...