Vali uyardı: Gaziantep'te ikinci 'kar' dalgası

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Vali uyardı: Gaziantep'te ikinci 'kar' dalgası

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te yoğun kar yağışı hayatı durma noktasına getirmiş, birçok vatandaş bu sebeple yollarda mahsur kalmıştı. Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya üzerinden cumartesi günü tekrar kar yağışının olacağını belirterek vatandaşları uyardı.

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te etkili olan yoğun kar yağışı birçok vatandaşın yollarda araçlarıyla beraber mahsur kalmasına neden olmuş, kapanan ulaşım nedeniyle hayat adeta durma noktasına gelmişti. Ekiplerin çalışmalarıyla yollar açılmış ve kar yağışının etkisinin azalmasıyla birlikte rahat bir nefes alınmıştı.

Gaziantep Valisi Davut Gül kar yağışının tekrar geleceğini duyurarak, vatandaşların dikkatli olmasını söyledi.

Vali uyardı: Gaziantep'te ikinci 'kar' dalgasıGaziantep Valisi Davut Gül, cumartesi gününden itibaren 1 hafta boyunca kar yağışının etkili olacağını belirterek, vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.

KAR LASTİĞİ TAKMAYAN ARAÇLARA TRAFİĞE ÇIKAMAYACAK

Gül, sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda Cumartesi gününden itibaren kar yağışı beklendiğini ve yağışın 1 hafta boyunca süreceğini belirtti. Vali Gül, paylaşımında, "Sevgili hemşehrilerim, 22 Ocak cumartesiden itibaren bir hafta boyunca Gaziantep’e yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar lastiği ya da zinciri takılı olmayan araçların trafiğe çıkmasına müsaade edilmeyecektir. Tatile gidecek kişiler, yol ve hava durumunu takip etsin lütfen" ifadelerini kullandı.

Ardından tekrar yaptığı bir paylaşımda ise yol kenarlarına araç park edilmesi nedeniyle karla mücadele çalışmalarının aksadığını ifade eden Gaziantep Valisi Gül, uyarılarda bulundu. 

 'DÜZENSİZ PARK EDİLEN ARAÇLAR ÇALIŞMALARI AKSATIYOR'

Gül, sosyal medya hesabından şu şekilde uyarıda bulundu:

"Yarın yoğun kar yağışı bekleniyor. Ana caddeler başta olmak üzere yollarda düzensiz park eden araçlar çalışmaları olumsuz etkiliyor. Lütfen, kamyon/tır ve binek araçlarınızı uygun yerlere park ediniz. Ulaşımı aksatan araçları trafik ekiplerimiz çekmeye başlayacaklar."

 

Vali uyardı: Gaziantep'te ikinci 'kar' dalgası

Vali uyardı: Gaziantep'te ikinci 'kar' dalgası

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...