Büyükçekmece’de inşaat alanındaki istinat duvarı çöktü

Düzenleyen:
Büyükçekmece’de inşaat alanındaki istinat duvarı çöktü

YAŞAM Haberleri

İstanbul Büyükçekmece’de yağmur ve karın etkisiyle bir inşaat alanındaki istinat duvarı çöktü. Olayın ardından sokaktaki yolun bir kısmı hafriyat alanına kaydı.

Büyükçekmece'de bir inşaat alanındaki istinat duvarı devridi, sokaktaki yol kaydı. Olay, saat 22.30 sıralarında Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşandı. Yağmur ve kar yağışının etkisiyle, sokak üzerinde bulunan inşaat alanının istinat duvarı çöktü. Çökmeden dolayı sokaktaki yolun bir kısmı hafriyat alanına doğru kayarken, aydınlatma direği ve çöp konteynırları da zarar gördü. Olay sırasında sokakta herhangi bir kimsenin olmaması bir facianın önüne geçti.

"ARAÇLARIN OLMAMASI BÜYÜK ŞANS"
Mahalle sakini Önder Emiroğlu, “Yağmurdan ve kardan dolayı yolun kenarındaki bütün alan aşağı kaydı. Can kaybı yaşanmadı. Sadece mal kaybı yaşandı. Normalde yol kenarında bir sürü araç oluyordu. O araçların burada olmaması büyük şans. Yoksa 3-4 tane araç hafriyat alanına kayardı. Allah korudu buradakileri” dedi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...