Kerziban Keskin cinayetinde yeni gelişme: Bir kişi daha gözaltında

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kerziban Keskin cinayetinde yeni gelişme: Bir kişi daha gözaltında

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya'da 2,5 ay boyunca kayıp olarak aranan Kerziban Keskin'in öldürüldüğü iddialarına ilişkin bir kişi daha gözaltına alındı.

Tüm Türkiye'nin konuştuğu Kerziban Keskin cinayetinde yeni bir gelişme daha yaşandı. Bir televizyon kanalında cinayetin itiraf edilmesinden sonra 4 kişi olayla ilgili gözaltına alınmış, talihsiz kadının cansız bedenini arama çalışmalarına hız verilmişti. Soruşturmada şüphelilerin ifadelerinin ardından bir kişi daha gözaltına alındı.

Gözaltı sayısı 5'e yükselirken, şüphelilerin Antalya Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

NE OLMUŞTU?

Konya'da yaşayan ve Antalya Serik'e arkadaşının yanına giden 61 yaşındaki Kerziban Keskin'den haber alamayan çocukları, kayıp ihbarında bulunmuştu. 2,5 ay boyunca ortaya çıkmayan kadını aramak için bir televizyon programına başvuran çocukları, olayın tüm Türkiye tarafından duyulmasını sağlamışlardı.

Geçtiğimiz günlerde televizyon programına bağlanan R.B'nin cinayet itirafı üzerine ekipler harekete geçmiş, İstanbul ve Antalya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla R.B, İ.B, H.D. ve R.Ç'yi gözaltına almıştı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde başlatılan soruşturmada, şüphelilerin gösterdiği bölgede yapılan kazılarda, Kerziban Keskin'in cesedine ait olduğu iddia edilen kemik parçaları bulunmuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...