Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eve gelen akrabaları kahroldu: Anne-kızın feci sonu

Düzenleyen:
Eve gelen akrabaları kahroldu: Anne-kızın feci sonu

YAŞAM Haberleri

Adana'da anne ve kızı karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Talihsiz kadınların cansız bedeni, eve gelen yakınları tarafından bulundu.

Kışın en büyük tehlikelerinden biri olan karbonmonoksit zehirlenmesi, Adana'da iki cana mal oldu. Kızı ve torunuyla aynı evde yaşadığı öğrenilen bir anneanne, sobadan çıkan gaz sebebiyle kızıyla birlikte zehirlendi. Anneanne ve kızı olay yerinde hayatını kaybederken, gazdan etkilendiği öğrenilen torun, hastaneye yetiştirildi.

YAKINLARININ İHBARI ACI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI
Olay, Yeşilyurt Mahallesi'nde Abdi İpekçi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre anneannesi Sultan Keleş ve annesi Nejla Keleş ile yaşayan 20 yaşındaki İbrahim Kırklık’ın, işe gitmediğini öğrenen aile yakınları durumdan şüphelenerek eve geldi. Kırklık’ın kuzeni eve girdiğinde ailenin sobadan sızan gazdan etkilendiği fark etti. İhbar üzerine, eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Eve gelen akrabaları kahroldu: Anne-kızın feci sonuYakınlarının cansız bedeni ile karşılaşan genç kadın gözyaşlarına boğuldu.

ANNE-KIZ OLAY YERİNDE ÖLDÜ
İlk incelemeye göre, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen Sultan Keleş ve kızı Nejla Keleş’in hayatını kaybettiği öğrenildi. İbrahim Kırklık ise ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Anne ve kızın cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...