Balıkesir'de 4,7 şiddetinde deprem

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Balıkesir'de 4,7 şiddetinde deprem

YAŞAM Haberleri  / İHA

AFAD'dan alınan bilgilere göre Balikesir'in Dursunbey ilçesinde 4,7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Birkaç saniye süren deprem çevre illerle beraber İstanbul'da da hissedildi.

Kandilli Rasathanesi tarafında yapılan açıklamada da 22.31'de meydana gelen merkez üssü Dursunbey ilçesi Ayvacık olan depremin şiddeti 4,8 olarak belirtildi. 

OLUMSUZ BİR İHBAR YOK

Depremin ardından :"Geçmiş olsun Balıkesir" diyerek açıklama yapan AFAD, "Dursunbey ilçesine meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 4,7 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Gelişmeleri takip ediyoruz." dedi.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da yaptığı açıklamada:"112 Acil Ekiplerimiz bölgeyi taramak üzere görevlendirilmiştir. İlk bilgilere göre, endişe verici bir sonuç söz konusu değil. Halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz." dedi.

İSTANBUL'U DA SALLADI

Öte yandan pek çok çevre ilde hissedilen deprem İstanbul'u da salladı. İstanbul'da deprem hissedildiği birkaç saniye boyunca kısa süreli paniğe neden oldu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...