Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karlı yolları kayakla aşan genç TGRT Haber'e konuştu

Düzenleyen:
Karlı yolları kayakla aşan genç TGRT Haber'e konuştu

YAŞAM Haberleri

İstanbul’da kar yağışı hayatı felç edip, ulaşımı durma noktasına getirince beden eğitimi öğretmeni Fatih Işık, megakentin karlı yollarını kayakla aşmıştı. Avcılar'dan Firuzköy'e kayak yaparak gittiği videosu sosyal medyada gündem olan Işık, yaşadığı deneyimi TGRT Haber’de anlattı.

İstanbul’da yağan şiddetli kar sonrası megakentte sürücüler tipi nedeniyle yollarda mahsur kaldı. Anayollar dahi kapanırken trafik kilitlendi. Ulaşım adeta durma noktasına gelirken Fatih Işık isimli bir kişi Avcılar'dan Firuzköy'e kadar karla kaplanan yolda kayak yaparak gitti. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler, büyük beğeni topladı. İhlas Haber Ajansı muhabiri Deniz Zeybek'in Fatih Işık'a ulaştı. Fatih Işık ile neden böyle bir video çektiğini TGRT Haber'de anlattı.

KAYAK YAPARAK GİTTİ

İstanbul'da bir kişi araçların yolda kaldığı ve belediye otobüslerin çalışmadığı megakentte ulaşımını kendi yöntemleriyle sağladı. Karla kaplanan yolda Avcılar’dan Firuzköy’e kadar kayak yaparak giden Fatih Işık isimli kişi çekitği görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Görüntüler izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

3 GÜN DAHA KAR VAR

Gecenin ilerleyen saatlerinde yağış Anadolu Yakası’nda da kendini göstermeye başladı, bugün ise şehirde havanın düne göre çok daha sakin geçmesi bekleniyor. Meteoroloji'nin yayınladığı hava raporlarındaysa İstanbul'da kar, 3 gün daha etkisini sürdürecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...