Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana’da “Şirinler” operasyonu: 15 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana’da “Şirinler” operasyonu: 15 kişi gözaltına alındı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana Şirinler adıyla bilinen çıkar amaçlı silahlı organize suç örgütüne şafak operasyonu yapıldı. 30 farklı adrese düzenlenen operasyonda 15 şüpheli gözaltına alınırken 1 ruhsatsız tabanca pompalı tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından teknik ve fiziki takip sonucu deşifre edilip düzenlenen operasyonda 40 şüpheliyi gözaltına alındı. Kentte Şirinler çetesi olarak bilinen çıkar amaçlı silahlı suç örgütüne yönelik çalışmasını sürdürdü. Liderliğini Ali A.’nın yaptığı örgüte üye olduğu öne sürülen ve Temmuz ayındaki operasyonda adreslerinde bulunmayan şüphelilerin yerleri tek tek tespit edildi. Ekipler, savcılığın şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarmasının ardından operasyon için harekete geçti.

15 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Şafak vakti eş zamanlı 30 farklı adrese baskın yapan polis 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Adreslerdeki aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız pompalı tüfek ve bu silahlara ait 312 dolu fişek, farklı kişiler adına düzenlenmiş 70 senet ele geçirildi. Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak için emniyete götürüldü. Adreslerinde bulunmayan 8 şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...