Tuzla’da kaza yapan sürücü şoka girdi: “Keşke ben ölseydim”

Tuzla’da kaza yapan sürücü şoka girdi: “Keşke ben ölseydim”

YAŞAM Haberleri

Tuzla’da direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü boş arsadaki iş makinesine çarparak durabildi. İki kişinin yaralandığı kazada şoka giren sürücü “Keşke ben ölseydim” diyerek sitem etti.

Tuzla Evliya Çelebi Mahallesine bağlı Rauf Orbay Caddesinde sabah 05:30 saatlerinde meydana gelen olayda Süleyman Kızıltoprak idaresindeki otomobil cadde üzerinde seyrine devam ederken kontrolünü kaybederek boş arsada bulunan iş makinesine çarptı.

KEŞKE BEN ÖLSEYDİM

Kazayı vatandaşların 112 acil çağrı merkezine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada şoför ve yolcu koltuğunda oturan bir kişi yaralanırken şoför Kızıltoprak kaza sonrası şoka girerek  “Keşke ben ölseydim” diyerek sitem etti.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Şoka giren sürücü itfaiye ekipleri tarafından sakinleştirilerek sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralıların ilk müdaheleleri ambulansta yapıldıktan sonra Tuzla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis kaza ile ilgili çalışma başlattı.

Tuzla’da kaza yapan sürücü şoka girdi: “Keşke ben ölseydim”

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...