Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atının saçlarının örülü olduğunu gören seyis ahıra kamera koydu! Gördüklerine kendi bile şaşırdı

Düzenleyen:
Atının saçlarının örülü olduğunu gören seyis ahıra kamera koydu! Gördüklerine kendi bile şaşırdı

YAŞAM Haberleri

Her gün atına düzenli olarak bakım yapan bir seyis, karşılaştığı manzara karşısında şoka uğradı. Atının saçlarının her sabah örülü olduğunu gören seyis, bunun nedeni öğrenmek için ahıra kamera yerleştirdi. Kayıtları izleyen seyis, gece atının saçlarının kendiliğinden örüldüğüne şahit oldu. Gördükleri karşısında şoka uğrayan seyis, gerçeği sonradan öğrendi. Anadolu'da birçok ahırda bu tarz olayların yaşandığı ve atların saçlarının geceleri kendiliğinden örüldüğü belirtildi.

Türkiye’de önemli bir yere sahip olan atlar, sahipleri tarafından özenle korunuyor. Hem maddi hem de manevi olarak çiftliklerin gözbebekleri olan atlarla ilgili ilginç bir bilgi ortaya çıktı. 

AHIRA KAMERA YERLEŞTİRDİ 

Anadolu’nun bir köyünde seyislik yapan vatandaş, sabahları atının saçlarının örülü olduğunu görmesinin ardından, bu durumu merak etti. Atının saçlarının nasıl örüldüğünü merak eden seyis, ahıra kamera yerleştirerek beklemeye başladı. 

GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI 

Sabah vakti kamera kayıtlarını inceleyen seyis, gördükleri karşısında şok geçirdi. Kayıtlarda gece vakti atının saçları kendiliğinden örülmeye başlanmıştı.

ANADOLU’DA SIKLIKLA GÖRÜLÜYOR 

Yaşanan durumun ilk olmadığı ve Anadolu'da yaşayan birçok vatandaşın başına geldiği belirtildi. Atların saçlarının gece vakti yaptıkları hareketlerden dolayı kendiliğinden örüldüğü öne sürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...