Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gölcük Tabiat Parkı'nda kar kalınlığı 1 metreyi aştı, görüntü mest etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gölcük Tabiat Parkı'nda kar kalınlığı 1 metreyi aştı, görüntü mest etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bolu’da kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği Gölcük Tabiat Parkı manzarasıyla görenleri hayran bıraktı

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan ve Bolu’nun incisi olarak bilinen Gölcük Tabiat Parkı kar yağışıyla birlikte beyaz örtüyle kaplandı. Kent merkezine 13 kilometre uzaklıkta bulunan ve kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği tabiat parkı, dondurucu havaya rağmen tatilcilerin ilgi odağı oldu. Fotoğraf tutkunlarının özellikle kış mevsiminde vazgeçilmezlerinden olan Gölcük Tabiat Parkı’na gelen tatilciler karlı havada keyifli anlar yaşadı. Göl çevresinde yürüyüş yapan, bol bol fotoğraf çektiren tatilciler, eşsiz manzaranın tadını çıkardı.

Kar yağışının etkili olduğu Gölcük Tabiat Parkı’nda hava sıcaklıklarının eksi 15 derecelere kadar düşmesiyle park içerisindeki göl de buzla kaplandı. Tabiat parkının beyaz örtüyle kaplandığı kartpostallık manzaranın havadan görüntüsü hayranlık uyandırdı.

HER YER BEMBEYAZ

Tatil için İstanbul’dan Gölcük Tabiat Parkı’na gelen Kadir Ateş, "3-4 günlük tatil için geldik. Burası gayet güzel. Ulaşım da rahat. Her yer bembeyaz. İnsanı rahatlatan bir yer. Manzara çok güzel. İnsanı rahatlatan bir yer" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...