Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da 5 yılda 105 kişi boğuldu

/ Kaynak: İHA
Adana'da 5 yılda 105 kişi boğuldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da son 5 yılda 82 kişi serinlemek isterken, 23 kişi de aracıyla kaza sonucu düşerek DSİ sulama kanalında hayatını kaybetti.

Adana'da son 5 yılda 82 kişi serinlemek isterken, 23 kişi de aracıyla kaza sonucu düşerek DSİ sulama kanalında hayatını kaybetti. nbsp;Adana'da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Sezai Balcılar'ın makam aracıyla kanala düşerek hayatını kaybettiği DSİ'ye ait sulama kanalında son 5 yılda 105 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. nbsp;Özellikle yaz aylarında çocukların serinlemek için girdiği kanallar tehlike saçıyor. Serinlemenin yanı sıra kanalların kenarındaki yolları kullanan sürücüler de her an ölümle karşı karşıya kalıyor. Sadece bu yıl aralarında savaştan kaçan bir Suriyeli'nin de bulunduğu 7 kişi serinlemek için girdiği sulama kanalında hayatını kaybetti. nbsp;Kanal kenarındaki tel örgü ya da çitler ise serinlemek için suya giren çocukları da, araçların kanala uçmasını da engelleyemiyor.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...