Feci son: Kapıyı açan eşi dehşete düştü

Düzenleyen:
Feci son: Kapıyı açan eşi dehşete düştü

YAŞAM Haberleri

Çorum'da, gece evde yalnız kalan ve sobadan çıkan gazdan zehirlenen talihsiz adam, sabah saatleirnde eşi tarafından ölü olarak bulundu.

Soba faciası bu defa Çorum'da bir cana mal oldu. Osmancık ilçesinde bir kişi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde eve gelen eşi, kocasının öldüğünü görünce kahroldu.

EŞİ, ANNESİNE BAKMAK İÇİN YALNIZ BIRAKMIŞTI

Olay, Güney Mahallesi 1 Nolu Okul Sokak'ta bulunan 2 katlı bir evde meydana geldi. İddialara göre, Mehmet Koca (58) dün akşam kömür sobasının bulunduğu odada uyudu. Koca’nın eşi ise yatalak hasta olan annesine bakmak için evin üst katında kaldı. Sabah 09.30 sıralarında eşini kahvaltıya kaldırmak için alt kata inen eşi, odanın duman içerisinde olduğunu gördü. Eşi Mehmet Koca’yı hareketsiz halde gören kadın yakınlarına haber verdi. Eve gelen yakınları 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın öldüğünü tespit ederken, olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili inceleme başlattı.

Talihsiz vatandaşın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü ihtimali üzerinde durulurken, cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...