Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir Kadir Şeker vakası daha! Araya girdi, elini kana buladı

Düzenleyen:
Bir Kadir Şeker vakası daha! Araya girdi, elini kana buladı

YAŞAM Haberleri

Konya'da iki sene önce sevgilisine şiddet uygulayan bir şahsı bıçakla öldürdüğü için tutuklanan Kadir Şeker olayının bir benzeri de Eskişehir'de gerçekleşti. 19 yaşındaki Tolga Daşkıran, eşini ve karısını bıçaklayan şahsı yaraladı, cezaevine girdi.

Eskişehir'e bağlı Emek Mahallesi, Ertaş Caddesi'nde 5 Şubat akşamı Afganistan uyruklu Abdulkadir A. (62), eşi Shanaz N. (47) ve kızı Nasimgül A'ya (32) sokak ortasında şiddet uygulamaya başladı. Yoldan geçen Hüseyin Ş. (18) araya girmek istedi. Öfkelenen Abdulkadir A, karısı, kızı ve Hüseyin Ş'yi bıçakladı. Bu sırada olay yerinde bulunan 19 yaşındaki Tolga Daşkıran, Abdulkadir A'ya müdahale etti. Çıkan arbedede Abdulkadir A. sırtından bıçaklandı. Dört yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Shanaz N. ile babası Abdulkadir A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Bir Kadir Şeker vakası daha! Araya girdi, elini kana buladı
"TOLGA ÇIKACAK"
Polis tarafından gözaltına alınan Daşkıran ise çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Zanlının avukatı Muhammet Serkan İleli, müvekkili ile kısa bir görüşme gerçekleştirdiğini belirterek "Tolga 'Abi keşke dokunmasaydım. Orada annemi gördüm. Sanki anneme birisi şiddet uyguluyormuş gibi hissettim. Müdahale etmeyip evime gitseydim. Bu olayla hiç karşılaşmayacaktım' dedi. Kendisi çok üzgün. Sürecin takipçisiyiz. Tolga çıkacak ve ailesiyle tekrardan buluşacak" diye konuştu.
Bir Kadir Şeker vakası daha! Araya girdi, elini kana buladı

"BENİM OĞLUM SUÇLUYU YAKALADI"
Cezaevine giren gencin annesi Nazire Kurt da "Benim oğlum hiçbir zaman kadına şiddet gösterilsin istemezdi. Her zaman kadına şiddete karşı bir insandı. İki kadının hayatını kurtarmak için olaya müdahil oluyor. Kim olsa aynısını yapar. Oğlumun asker olma hayali vardı. Şimdi bütün hayalleri yıkıldı. 'Oğlum sen karıncayı incitmezsin' dedim. ‘Anne kadını öyle görünce dayanamadım’ diye cevap verdi. Benim çocuğum suçlu değil, suçluyu yakaladı. Kaçmasın diye müdahale etti" şeklinde konuştu.
Bir Kadir Şeker vakası daha! Araya girdi, elini kana buladı
"'DUR' DEDİK, DURMADI"
Yaralı Hüseyin Ş. ise "Ben ve yanımda bulunan iki arkadaşımız Tolga ile buluştuk. Bu sırada bir erkeğin yerde bulunan kadını bıçakladığını gördük. Oraya doğru koştuk, 'dur' dedik, durmadı. Kavgayı ayırmaya çalıştık. Abdulkadir A. beni ayağımdan bıçakla yaraladı. Ondan sonrasını hatırlamıyorum" ifadesini kullandı.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...