Bakan Koca: Yakınlarınıza zaman kaybetmeden aşı olmalarını hatırlatın

Düzenleyen:
Bakan Koca: Yakınlarınıza zaman kaybetmeden aşı olmalarını hatırlatın

YAŞAM Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca artan vakalarla ilgili olarak aşı çağrısını her gün yineliyor. Son olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Koca, "Yakınlarınıza, zaman kaybetmeden aşı olmaları gerektiğini hatırlatın. Hemen şimdi, bir telefon etmeye değmez mi?" dedi.

Omicron varyantının da etkisi ile artan Covid-19 vakaları hatırlatma dozunun önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Uzmanlar ağır hasta olan vakaların neredeyse tamamının ya aşısız ya da aşısı eksik kişiler olduğunu duyurdu. Konu ile ilgili olarak da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hergün aşı çağrılarını yineledi. Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında; "Sevdiklerimizden pozitif test haberi almak hepimizi üzüyor. Hiç aşı olmayanların, günü gelen hatırlatma dozunu yaptırmayanların hastalığı daha da çok üzüyor. Yakınlarınıza, zaman kaybetmeden aşı olmaları gerektiğini hatırlatın. Hemen şimdi, bir telefon etmeye değmez mi? Gücümüzün farkında mıyız? TURKOVAC sizi korumak için şehrinize geldi" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...