Kağıthane'de bir iş hanının bodrum katında 3 kişinin cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kağıthane'de bir iş hanının bodrum katında 3 kişinin cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kağıthane'de bir iş hanının bodrumunda 3 kişinin cesedini bulundu. Şahısların piknik tüpünden zehirlendikleri tahmin ediliyor.

Kağıthane’de Hamidiye Mahallesi Hasdal Caddesi'nde bulunan bir hanının bodrumunda yaşanan olayda Mahmut Abaramak ve Mustafa Adanmış'tan iki gündün haber alamayan yakınları, gençlerin Kağıthane'de bir iş hanının bodrumundaki ofiste yaşayan 46 yaşındaki Haşim Taşkın’ın yanında olduğunu öğrendi. Sabah saatlerinde iş hanına gelen aile yakınları, ofise girdiklerinde 3 kişinin hareketsiz yattığını gördü.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ofiste ve çevresinde incelemelerde bulundu. Yapılan ilk incelemelere göre 3 kişinin mutfak tüpünden zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi. Cesetler yapılan incelemelerin ardından adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

PİKNİK TÜPÜYLE ISINMAK İSTEDİLER

Çevrede esnaflık yapan bir kişi, "Burada esnafız çay ocağımız var. Sabah 06.00'da kardeşim aradı 3 kişinin öldüğünü söyledi. Bunların biri Haşim 30 yıldır sokakta yatıyor. Diğer ikisi de yaklaşık 10 gündür köyden yeni gelmişler. Perşembe'den beri haber alamadıkları için burada ofiste yatıp kalkıyorlarmış. Sabah gelip baktığında öldüğünü görmüş. Tahminen piknik tüpünü ısınmak için açık bırakmışlar" ifadelerini kullandı. 

Kağıthane'de bir iş hanının bodrum katında 3 kişinin cesedi bulundu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...