Mardin sokak köpeği vahşeti: 2 kişinin yüzü parçalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mardin sokak köpeği vahşeti: 2 kişinin yüzü parçalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mardin’in Derik ilçesinde 1’i çocuk 3 kişi, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpek saldırısına uğrayan vatandaşların 2’sinin yüzleri parçalandı.

Sokak köpeklerinin saldırıları bitmiyor. Dehşet olay bu kez Mardin'de yaşandı. 1 çocuk saldırıda yaralandı ve 2 kişinin ise yüzü parçalandı.

Olay, Derik ilçesi Bahçelievler Mahallesinde yaşandı. Sokak köpekleri Kübra Ö. (21), Mülkiye Ö. (45) ve Abdullah Ç.’ye (5) saldırdı. Köpeklerin saldırısı sonucu 2 kişi yüzleri parçalanarak yaralandı, 1 kişi ise kollarından ısırılarak yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, çevredeki vatandaşların yardımıyla tedavi edilmek üzere Derik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, daha sonra Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...