Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beyoğlu'nda Pitbull dehşeti yaşatan şahıs tutuklandı

Düzenleyen:
Beyoğlu'nda Pitbull dehşeti yaşatan şahıs tutuklandı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Beyoğlu'nda bir Pitbull, biri ağır olmak üzere 3 kişiyi yaraladı. Olayın ardından köpeğin sahibi gözaltına alındı. Şahıs cezaevine gönderildi.

İstanbul Beyoğlu Tophane'de çarşamba günü Pitbull terörü yaşandı. İddiaya göre mahalleli, yasaklı ırk olan köpeğini tasmasız ve ağızlıksız dolaşıtran  Orhan Y'yi ikaz etti. Bu esnada köpek, sahibini uyaran 3 kişiye saldırdı. Araya giren esnaf, 10-15 dakika boğuşma sonucu köpeği uzaklaştırdı. Muzaffer Akçayır ağır, diğer 2 kişi ise hafif şekilde yaralandı. 

"OLAY GÜNÜ ORADA DEĞİLDİM"

Bu yaşanılanlar sonrası polis ekipleri, Orhan Y'nin peşine düştü. Şahıs kısa sürede yakalandı. Orhan Y, savcılıkta "Benim köpeğime aralık ayında el koydular. Cezaevine girdim. 28 gün yattım ve çıktım. O günden beri köpeğimi görmedim. Olay günü de orada değildim. Kendime yeni hayat kurmaya çalışıyorum. Mahalleli beni nasış teşhis etti bilmiyorum. Suçsuzum" şeklinde ifade verdi.

Ardından 7. Sulh Ceza Hakimliğine getirilen Orhan Y, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...