Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İBB'ye ait cenaze yakınlarını taşıyan otobüs devrildi: Ölüler ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İBB'ye ait cenaze yakınlarını taşıyan otobüs devrildi: Ölüler ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'dan yola çıkan ve cenaze taşıyan bir İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı.

İstanbul'dan yola çıkan ve cenaze yakınlarını Trabzon'a ulaştırmak isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir yolcu otobüsü devrildi. Meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken 3'ü ağır 27 kişi de yaralandı.

Kaza, Çankırı D100 Karayolu Kurşunlu ilçesi mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İstanbul'da hayatını kaybeden bir kişinin cenazesini memleketine ulaştırmak için yola çıkan İBB'ye ait yolcu otobüsü hafif kar yağışının etkisiyle yola devrildi. Kazada bulunan 2 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı.

İBB'ye ait cenaze yakınlarını taşıyan otobüs devrildi: Ölüler ve yaralılar var

İNCELEMELER SÜRÜYOR

Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bölgede, Cumhuriyet savcısı, jandarma ve polis ekiplerinin incelemeleri sürüyor.

VALİ YARALILARI ZİYARET ETTİ

Kazanın ardından Kurşunlu Devlet Hastanesine gelerek yaralıların durumu ve kaza hakkında bilgi alan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, “İstanbul’dan Trabzon’a cenaze götürmekte olan bir otobüs, ilçe sınırlarımız içerisinde kaza yaptı. İki vatandaşımız hayatını kaybetti. 3 vatandaşımızın durumu ağır. Allah acil şifa versin. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Şu anda hastalarımızın hemen hemen hepsi sevk edildi. 4’ü burada müsaade altında. Allah beterinden korusun. Trafik kurallarına uyalım. Sürat, emniyet kemeri ile ilgili uyarılarımızı tekrarlıyoruz. Allah tekrarını yaşatmasın. Toplam 27 yaralımız var, 2 vatandaşımız da hayatını kaybetti. Kazayla ilgili net bir bilgi yok. Savcılık da soruşturmasını sürdürüyor. Soruşturma sonrasında açığa çıkacaktır” dedi.

İBB'ye ait cenaze yakınlarını taşıyan otobüs devrildi: Ölüler ve yaralılar var


Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...