Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

7 araca çarparak durabilen alkollü sürücü ortalığı savaş alanına döndürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
7 araca çarparak durabilen alkollü sürücü ortalığı savaş alanına döndürdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sakarya’da alkollü olduğu iddia edilen sürücü 6 araç ve 1 halk otobüsüne çarparak durabildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü olayda araç içerisinde bulunan 1 kişi yaralandı.

Sakarya’nın Söğütlü ilçesine bağlı Orta Mahalle Atatürk Caddesi üzerine meydana gelen olayda alkollü sürücünün idaresindeki araç kontrolden çıktı. Savrulan araç yol kenarından park halinde bulunan 6 araca ve 1 halk otobüsüne çarparak durabildi. Ortalığın adeta savaş alanına döndüğü kazada bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

1 KİŞİ YARALANDI 7 ARAÇ HASAR ALDI

Bölgeye ulaşan ekiplerce kazaya sebebiyet veren araç içerisinde yolcu olarak bulunan 1 kişi ağır yaralandı.  Bölgeye gelen ekiplerce araç içerisinden çıkarılan yaralı ilk müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis ekipleri konuya ilişkin geniş çaplı inceleme başlattı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...