Marmara Üniversitesi’nde yangın paniği

Marmara Üniversitesi’nde yangın paniği

YAŞAM Haberleri

Kadıköy’de bulunan Marmara Üniversitesi’nde yangın çıktı. Yangın nedeniyle üniversite öğrencileri panik içinde fakülteyi boşalttı.

Kadıköy'de bulunan Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde saat 15.30 sıralarında 5 katlı Güzel Sanatlar Fakültesi'nin bodrum katındaki elektrik panolarında yangın çıktı. Okulu saran yoğun dumanı gören üniversite öğrencileri panikle fakülteyi boşalttı. Yangını görenler polis, ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle elektrik panosunda başlayan yangın kısa sürede kontrol altına aldı. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. 

“CAMLARDAN DUMANLARI GÖRDÜK”

Üniversite öğrencilerinden Zeynep Su Nailoğlu, "Kantinde oturuyorduk. Yukardan bir görevli yangın olduğunu söyledi. Ne olduğunu anlamadık. Camlardan dumanları gördük. Bir panikle aşağı indik. Eşyalarımız da yukarıda kaldı” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...