Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akkuyu NGS işçilerini taşıyan otobüs kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
Akkuyu NGS işçilerini taşıyan otobüs kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Akkuyu Nükleer Güç Santralinde çalışan işçileri taşıyan otobüs, karşı yönden gelen otobilin üzerine devrilmesiyle kaza yaptı. Kaza'da 1 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi ise yaralandı.

Mersin'in Gülnar ilçesinde, Akkuyu Nükleer Güç Santralinde çalışan işçileri taşıyan servis otobüsü kaza yaptı. Söz konusu kaza, karşı yönden gelen otomobilin üzerine devrilmesi sonucu gerçekleşirken; 1 kişi öldü, 21 kişi ise yaralandı.

YARALILARDAN 1'İNİN DURUMU AĞIR

Alınan bilgiye göre, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde çalışan işçileri taşıyan 43 ACT 014 plakalı otobüs, Büyükeceli Mahallesi Mersin- Antalya kara yolunda karşı yönden gelen 33 KR 401 plakalı aracın üstünden geçerek kayalıklara devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre yaklaşık 40 kişinin bulunduğu otobüsteki 22 kişi, ambulanslarla ve özel araçlarla Silifke Devlet Hastanesine götürüldü. Hastaneye kaldırılan 22 kişiden 1'i hayatını kaybederken, durumu ağır olan 1 kişi Mersin Şehir Hastanesine sevk edildi.
Mersin-Antalya karayolu tek taraflı uzun süre trafiğe kapandı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Akkuyu NGS işçilerini taşıyan otobüs kaza yaptı: Ölü ve yaralılar varAkkuyu NGS işçilerini taşıyan otobüs kaza yaptı: Ölü ve yaralılar varAkkuyu NGS işçilerini taşıyan otobüs kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...