Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yaşlı çift sobadan sızan gaz nedeniyle hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yaşlı çift sobadan sızan gaz nedeniyle hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te yaşlı çift sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle zehirlenerek hayatını kaybetti.

Kış aylarıyla beraber soba kaynaklı zehirlenmeler can almaya devam ediyor. Gaziantep'te yaşlı bir çift iddiaya göre sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri için hayatını kaybetti.

İddiaya göre, gece saatlerinde sobayı yaktıktan sonra uyuyan Cuma (77) ve Emine (80) Barna çiftinden yakınları uzun süre haber alamadı. Haber alamayınca eve giren yakınları, yaşlı çifti hareketsiz yatarken buldu.

Daha sonra durum 112 Acil Sağlık ve jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Cuma-Emine Barna çiftinin hayatını kaybettiğini belirledi. 

Yaşlı çift sobadan sızan gaz nedeniyle hayatını kaybettiHayatını kaybeden yaşlı çiftin cansız bedenleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİDEN SONRA 

Yaşlı çiftin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettikleri iddia edilirken, kesin ölüm nedenlerinin yapılacak otopsinin ardından netleşeceği öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

Ölen yaşlı çiftin cansız bedenleri evden çıkarılırken yakınları gözyaşı dökerek feryat etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...