Kocasını pompalıyla öldüren Rümeysa Aydın beraat etti

Düzenleyen:
Kocasını pompalıyla öldüren Rümeysa Aydın beraat etti

YAŞAM Haberleri

Balıkesir'de kocası Murat Aydın'ı pompalı tüfekle öldüren Rümeysa Aydın, bugün hakim karşısına çıktı. Genç kadın için beraat kararı verildi.

Balıkesir Karesi ilçesi Ziyaretli Mahallesi'nde oturan iki çocuk annesi Rümeysa Aydın (28) ile kocası Murat Aydın arasında geçen yıl 13 Ağustos'ta çıkan tartışma kanlı bitti. Genç kadın, kocasını pompalı tüfekle vurarak öldürdü. 

Yedi aylık hamile olan zanlı, polise verdiği ifadede eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını ve ölümle tehdit ettiğini söyledi. Rümeysa Aydın tutuklanırken dava bugün Balıkesir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.

'Kasten öldürme' suçundan yargılanan tutuklu sanık, duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Aydın, mahkeme heyetine kendisini ve çocuklarını savunduğu için böyle bir olayın geliştiğini söyleyerek beraatını talep etti.

Mahkeme heyeti de "meşru müdafaa" kapsamında Aydın'ın beraatına karar verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...